27-februari-2024

Magneti Marelli Parts & Services: een remassortiment geschikt voor elke situatie

Collage di dischi freno, pastiglie freno, scatole Magneti Marelli Parts and Services, e un meccanico con tuta Magneti Marelli Checkstar che tiene un disco freno

 Magneti Marelli Parts & Services blijft het assortiment uitbreiden door het gebruik van geavanceerde technologie om betere prestaties en conformiteit met de normen voor de originele onderdelen te garanderen. De remschijven en remblokken van Magneti Marelli Parts & Services worden gemaakt met de modernste materialen en methodes die een snelle en betrouwbare remreactie onder alle rijomstandigheden garanderen.

Het assortiment Magneti Marelli Parts & Services remschijven en -blokken biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een hoge kwaliteit, verkregen dankzij productie in gespecialiseerde fabrieken, die voldoen aan de eisen voor originele onderdelen. Deze aanpak garandeert niet alleen naleving van specifieke voorschriften, maar ook een hogere kwaliteit en betrouwbaarheid.
Het brede beschikbare assortiment voldoet aan de vereisten van vrijwel elk voertuig dat momenteel in Italië in omloop is en voldoet aan de eisen van de autoreparatie-bedrijfstak.

 

REMBLOKKEN

Magneti Marelli Parts & Services remblokken bieden een hoge slijtvastheid en een langere levensduur, dankzij zorgvuldig geselecteerde en geavanceerde composietmaterialen, zoals keramische vezels of gesinterd metaal. Hun vermogen om een hoge wrijvingscoëfficiënt te behouden in een breed temperatuur- (-30 °C tot +500 °C) en snelheidsbereik zorgt voor een onmiddellijke reactie en een gelijkmatige afremming, wat bijdraagt tot het rijcomfort en de veiligheid van het voertuig.

Magneti Marelli Parts & Services remblokken worden in Europese fabrieken gemaakt van hoogwaardige componenten, voorzien van een meerlagige structuur die een uitstekende akoestische isolatie en geluiddemping garandeert. Dankzij de kwaliteit van de gebruikte materialen verminderen de remblokken van Magneti Marelli Parts & Services de slijtage van de remschijven en garanderen deze een constante prestatie gedurende de gehele levensduur.

Functionaliteitscookies uitgeschakeld

REMSCHIJVEN

Het assortiment van Magneti Marelli Parts & Services remschijven  onderscheidt zich door het gebruik van materialen die zijn ontworpen om warmteafvoer en uitzonderlijke slijtvastheid  te garanderen. Veel onderdelen in het assortiment hebben kenmerken zoals zelfventilatie, bi-materiaal componenten, gaten en kanalen in het remoppervlak en oppervlaktecoatings om de prestaties te verbeteren en de levensduur van de schijven te verlengen. Hun precieze machinebewerking en de nauwkeurigheid van de toleranties garanderen een efficiënte werking en duurzaamheid. Het assortiment van Magneti Marelli Parts & Services remschijven onderscheidt zich door het gebruik van materialen die zijn ontworpen om optimale warmteafvoer en uitzonderlijke slijtvastheid te garanderen.

De materialen die gebruikt worden bij de productie van de remschijven van Magneti Marelli Parts & Services zijn geselecteerd om een maximale slijtvastheid en bestendigheid tegen de vorming van microbreuken onder thermische belasting te garanderen. De gebruikte legeringen met een hoog koolstofgehalte of speciale legeringen garanderen een langere levensduur en bestendigheid tegen thermische vervorming.

Onze remschijven onderscheiden zich door het succesvol doorstaan van strenge tests op hardheid, trekvastheid, prestaties en geluid.  Dit betekent dat alle schijven prestatieniveaus bieden die vergelijkbaar zijn met die van originele onderdelen.

Functionaliteitscookies uitgeschakeld

Alle producten in het Magneti Marelli Parts & Services assortiment vallen op door hun onmiskenbare gele en blauwe verpakking, een symbool van kwaliteit en betrouwbaarheid voor de Automotive Aftermarket bedrijfstak.

Magneti Marelli Parts & Services biedt vakmensen uit de bedrijfstak digitale catalogi die kunnen worden gedownload van de website, zodat ze eenvoudig toegang hebben tot productinformatie en gemakkelijker de remoplossing kunnen vinden die het best past bij de wensen van hun klanten.