14-juni-2023

Antonio Giovinazzi, brand ambassador van Magneti Marelli Parts & Services, wint de 24 Uur van Le Mans

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Antonio Giovinazzi, Italiaanse coureur van het Ferrari Hypercar-raceteam en brand ambassador van Magneti Marelli Parts & Services, een prachtige overwinning heeft behaald in de prestigieuze 24 Uur van Le Mans-autorace.

In de honderdste editie van deze competitie behaalde het team van het “steigerend paard”, onder leiding van Antonio met zijn teamgenoten Alessandro Pier Guidi en James Calado, een fantastisch resultaat door de trofee mee naar huis te nemen na meer dan 58 jaar en een halve eeuw afwezigheid, waarmee een belangrijk hoofdstuk werd geschreven in de geschiedenis van het autoracen.

De race was een ware strijd tegen de sterkste rivalen, maar dankzij vastberadenheid, strategie en onberispelijk rijden heeft de Ferrari #51 de eindoverwinning behaald.

Deze buitengewone prestatie van Antonio Giovinazzi in de 24 Uur van Le Mans versterkt zijn positie als prominente figuur in de wereld van de autosport en zijn invloed als brand ambassador van ons bedrijf nog verder. Zijn passie, zijn toewijding en zijn sportieve successen zijn de perfecte vertegenwoordiging van de waarden die we delen.

We zijn er trots op dat we samenwerken met een atleet van een dergelijk kaliber en dat we deze fantastische mijlpaal met jullie kunnen delen. We zullen Antonio blijven steunen in zijn glansrijke carrière en de producten en diensten van superieure kwaliteit blijven leveren die onze gemeenschappelijke waarden van excellentie en toewijding weerspiegelen.