09-juli-2018

Uitgelichte productgroep: Distributiekettingsets

Met meer dan 80 verschillende distributiekettingsets dekt Magneti Marelli een groot deel van de Europese automerken, inclusief van de belangrijkste voertuigtoepassingen. Naast vele toepassingen voor Europese automerken, heeft Magneti Marelli ook sets voor een groot aantal Aziatische automerken in haar assortiment. Magneti Marelli biedt complete distributiekettingsets waarin, naast de ketting zelf, ook alle andere componenten zoals tandwielen, kettingspanners, geleiders en pakkingen zitten, omdat het belangrijk is om een ​​soepele werking tussen de verschillende componenten te kunnen garanderen. Zodoende biedt Magneti Marelli haar klanten complete oplossingen en de garantie dat de afzonderlijke componenten van het systeem optimaal op elkaar aansluiten en dat er een professionele vervanging kan plaatsvinden.

Het assortiment van Magneti Marelli omvat ook distributiekettingsets die variabele kleptiming (VVT) vereisen om volledige voertuigdekking te garanderen.

Natuurlijk zijn alle distributiekettingsets getest om aan de hoge kwaliteitsnormen van Magneti Marelli te voldoen.

Bent u geen klant van ons?
Neem dan rechtstreeks contact op met een lokale Magneti Marelli garage. U kunt uw garage vinden via ‘Zoek een Checkstar garage’.