Technologie

Ons brede assortiment is van de beste kwaliteit.
Zoals de reeksen verlichting, ophangingssystemen en elektronica, uitmuntendheden van wereldleiders in de productie van auto-onderdelen

Steeds in beweging, samen.

Functionaliteitscookies uitgeschakeld


Alle waarden, doelstellingen, ambities en vaardigheden van Magneti Marelli Parts & Services zijn samengebracht in deze beelden, in beweging, net als wij.

"Alles is in beweging, wij zijn voortdurend in beweging"; dit is de introductie van de bedrijfsvideo voor Magneti Marelli Parts & Services, altijd gericht op innovatie en gericht op de toekomst.

In de video hebben wij uiting gegeven aan alles wat ons identificeert en kenmerkt; onze passie voor de autowereld, voor innovatie, talent en creativiteit; onze meer dan een eeuw ervaring in het ontwikkelen van oplossingen en technologische revoluties die geschiedenis hebben geschreven; de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij in de loop der tijd hebben opgebouwd; de wens om te blijven verbeteren en groeien... samen.

Dat is wat Magneti Marelli Parts & Services de ideale partner maakt om nieuwe activiteiten te ontwikkelen in de wereld van de Aftermarket, om de marktevolutie aan te pakken en te leiden. Dankzij onze ervaring en passie hebben wij de antwoorden op uw vragen!

Een video vol emotie en ideeën, die in iets meer dan 100 seconden, onze manier van het begrijpen van de automotive Aftermarket sector weergeeft: "Reinventing Innovation", een nieuwe vorm geven aan innovatie, uiteraard samen met jullie.