Parts & Services

We zijn pioniers in de automobielsector en we blijven een revolutie teweegbrengen in de markt: elke dag met dezelfde passie staan we voor ons werk om altijd in dienst te staan van automobilisten.

Reinventing Innovation

Functionaliteitscookies uitgeschakeld

Magneti Marelli Parts & Services verhandelt originele componenten die op de eerste plaats voor de belangrijkste autofabrikanten worden ontwikkeld en geproduceerd, evenals hoogwaardige vervangingsonderdelen die gelijkwaardig zijn aan de originelen.

Het heeft een compleet assortiment dat kan voldoen aan de behoeften van verschillende marktsegmenten, dankzij een sterke aanwezigheid in de voertuigreparatiesector, de ervaring en samenwerking met de beste distributieprofessionals: Magneti Marelli Specialized Spare Parts Dealers.
 

Via haar eigen merk en de selectie van andere merken distribueert en garandeert Magneti Marelli Parts & Services een breed scala aan producten.

Magneti Marelli Parts & Services let op de professionele bijwerking van haar netwerk van workshops en biedt innovatieve technische, management- en marketingcursussen aan, zowel in de klas als online. Ons callcenter biedt technische assistentie per telefoon en online.

Via een netwerk van werkplaatsen in de wereld, biedt het chauffeursondersteuningsproducten en -diensten via het Checkstar Service Network en Checkstar Car Body Network-concept en is het aanwezig met commerciële activiteiten in 4 Europese landen (Italië, Spanje, Duitsland, Polen), 2 landen in Zuid-Amerika (Brazilië, Argentinië) en in China.

Het omvat ook, via het netwerk van importeurs, meer dan 100 landen in Europa, Azië, Amerika, Afrika, Oceanië.