Duurzaamheid

Duurzaamheid die is geïntegreerd op ecologisch, economisch en maatschappelijk terrein, is voor
Magneti Marelli Parts & Services een onderdeel van de dagelijkse missie en ondernemingscultuur.

Een bijzondere kans

Duurzaamheid betekent voor Marelli dat de aandacht gericht moet zijn op twee verschillende, maar toch samenhangende begrippen: toekomst en integratie.

Een zeer nabije toekomst, waarin de auto is uitgerust met vooruitstrevende systemen waardoor een volkomen nieuwe manier van interactie tussen auto en automobilist ontstaat, zodat die het gevoel krijgt dat hij onderdeel van een groter geheel is (klanten, leveranciers, medewerkers, lokale gemeenschap, regering en instanties). 

De sectoren Mobiliteit en Autoreparatie maken op dit moment een omslag en een diepgaande verandering mee. Nieuwe mobiliteitsmodellen, technologische vooruitgang voor de autonome auto binnen het netwerk, complexe rijassistentiesystemen en systeemfactoren zullen de expertise van de betrokkenen definitief veranderen en nieuwe bedrijfsscenario's schetsen.

Magneti Marelli, een onderneming die al sinds 1919 in de autobranche werkzaam is, beschikt over de hulpbronnen om bij deze verandering een leidende rol te vervullen: Mensen, kennis en expertise. Wij mobiliseren alles om voorin mee te strijden in het gevecht om de innovatie.

Dat betekent duurzaamheid voor ons: noch een grens, noch een belasting, maar een bijzondere kans om onze werkzaamheden op de best mogelijke manier uit te voeren en bij te dragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Intelligente systemen en innovatieve oplossingen die in deze fase van sterke ontwikkeling garant staan voor ecologische duurzaamheid, veiligheid en levenskwaliteit in auto's.