Innovatie

Magneti Marelli Aftermarket garandeert de ultieme expertise
en kennis op het terrein van technische innovatie en design
bij reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto.

De mobiliteit van de toekomst

Functionaliteitscookies uitgeschakeld


Op dit moment hebben de modernste auto's al enkele elementen aan boord van de technologieën waardoor auto's steeds autonomer zullen worden

In de komende jaren zullen we intelligente auto's gaan gebruiken die grote hoeveelheden informatie verwerken en de behoeften van automobilisten kunnen voorspellen: elektronica en telematica, complexe rijassistentiesystemen en voorspellende diagnoses zijn slechts enkele voorbeelden van hoe een hogere efficiëntie en meer veiligheid kan worden bereikt. Ook kan er een groot aantal extra functies worden gebruikt.

Ten behoeve van klanten en automobilisten werkt Magneti Marelli met diverse producten en technologieën mee aan deze ontwikkeling.

Een voorbeeld hiervan is de verlichting. Daarin heeft de onderneming de volledige technologie die nodig is voor een autonome regeling rechtstreeks in de installatie-units geconcentreerd. Smart Corner™, dat recent de onderscheiding "CES® 2019 Innovation Award Honoree" heeft gekregen, integreert de sensoren die voor autonoom rijden nodig zijn in de koplampen en achterlichten. Daarbij worden hoge normen ten aanzien van design en lichtopbrengst gegarandeerd.

In het systeem kunnen diverse soorten sensoren worden opgenomen, waaronder LiDAR, radar, camera's en ultrageluid, evenals vooruitstrevende oplossingen voor ledverlichting, bijvoorbeeld adaptieve systemen zoals ADB (Adaptive Driving Beam). Zo garandeert Smart Corner™ het zicht rondom de auto met lichte en krachtige installatie-units.